Serviciile oferite în cadrul SDKT-CN SRL sunt de 3 tipuri:

Prezentare
Initierea in artele martiale reprezinta pragatirea fizica si tehnica pentru copii care se afla la inceput si invata ce sunt artele martiale, regulile ale acestui sport, exercitii si miscari care sunt necesare intr-o lupta reala sau virtuala, dar si instruire tehnico-tactica pentru pregatirea fizica generala. Sedintele de performanta in arte martiale presupun intre 3-5 antrenamente aplicate copilului in care echipa dinamica depune toate eforturile pentru a coordona si desfasura cele mai interesante si inedite antrenamente. Individualizarea presupune ca noi sa acordam atentie individuala fiecarui sportiv, in functie de particularitatile de invatare si specificul sportului, indiferent de nivel de performanta.

Pachet de baza karate copii incepatori:
• Evaluare initiala
• Pregatire fizica si tehnica: minim 3ore/saptamana
• Evaluare bianuala
Pret: 200ron/luna


Pachet de baza karate copii performanta:

• Evaluare continua
• Pregatire fizica si tehnica: minim 6ore/saptamana
Pret: 300ron/luna


Pachet de baza karate adulti companii:
• Evaluare initiala
• Pregatire fizica si tehnica: minim 3ore/saptamana
• Evaluare bianuala
Pret: 300ron/luna

Prezentare
Pentru a avea un grad optim de control în ceea ce priveşte siguranţa personală sunt necesare anumite cunoştinte şi abilităţi. Nevoia de siguranţă este o necesitate a vieţii normale a omului. Frica necontrolată şi sentimentul de neputinţă ne pot afecta starea de sănătate şi calitatea modului de viaţă. A fi atent la aspectele legate de siguranţa personală nu înseamnă a fi paranoic, izolat sau baricadat în casă. Din contră, cunoştinţele şi abilităţile legate de autoapărare duc la formarea unui autocontrol esenţial pentru sentimentul de siguranţă şi bunăstare.
Pregătirea psihologică pentru autoapărare este compusă din trei mari segmente: a. Înţelegerea şi controlul fricii; b. Motivarea în direcţia responsabilităţii faţă de siguranţa personală prin intermediului studiului şi instruirii (ex. antrenamente fizice specifice ); c. Înţelegerea rolului pe care respectul de sine îl are în recuperarea emoţională, în comportamentul în situaţii de criză şi în modul în care agresorii/infractorii îşi selectează victimele.
Cea mai puternică armă de care dispunem este creierul. Înţelegerea dinamicii confruntărilor este esenţială pentru a îmbunătăţii abilitatea de a recunoaşte, evita sau raspunde în mod eficient la violenţă, sub orice formă s-ar manifesta aceasta.
Pregătirea şi antrenamentul specific autoapărării înseamnă cultivarea abilităţilor legate de cunoaştere, intuiţie, conştientizare şi apreciere. Fiecare situaţie violentă este precedată de indicii. A învăţa cum să recunoşti aceste indicii şi cum să reacţionezi la ele este o parte esenţială a unei gestionări de succes a situaţiilor limită.
Nu toată lumea devine victima unei infracţiuni violente. De fapt, la fiecare persoană agresată există o mulţime de oameni care au fost evaluaţi şi evitaţi. Însă înţelegerea faptului că există un proces de evaluare şi un sistem de criterii referitoare la “ţinta dorită” pot duce la influenţarea acestui proces.
Oamenii care au cunoştinţe de autoapărare sunt rar abordaţi. Faptul că sunt atenţi şi au anumite abilităţi (care se pot observa din posturi, mişcare etc) proiectează semnale subconştiente către un agresor care îi indică a fi ţinte dificile şi îl determină pe acesta să îi evite. Nu trebuie să neglijăm faptul că transmitem o mare parte din intenţiile noastre prin modul în care ne comportăm sau comunicăm.
Trebuie să fim convinşi de faptul că nu există o singură soluţie valabilă “miraculoasă” pentru toate situaţiile ameninţătoare. În realitate, prin participarea la program vom avea la dispoziţie o serie de modalităţi de a răspunde unei agresiuni. Care este cea mai potrivită variantă de gestionare a unei situaţii limită se decide in funcţie de circumstanţele în care ne aflăm.
De asemenea trebuie avute în vedere consecinţele legale ale acţiunilor noastre. Toţi avem dreptul de a ne autoapăra, însă de la un moment dat eforturile noastre pot deveni excesive.
Cum putem şti câtă forţă e necesară pentru a ne autoapăra şi a nu deveni la rândul nostru agresori?
Programele de autoapărare trebuie să ofere informaţii şi asupra drepturilor legale, a reacţiilor adecvate şi a modalităţilor de justificare a acţiunilor noastre.
Competenţa în ceea ce priveşte autoapărarea este rezultatul condiţiei fizice, a abilităţilor şi atitudinii.
Abilităţile de autopărare provin din includerea graduală şi continuă în viaţa cotidiană a unor obiceiuri de siguranţă personală. Printre acestea se numără şi antrenamentele specializate în tehnici de autoapărare. Însă fără recapitulări şi practică constantă majoritatea informaţiilor şi abilităţilor vor fi uitate.
Practicarea antrenamentelor de autopărare are multe beneficii: duce la îmbunătăţirea condiţiei fizice, la o administrare mai bună a stresului şi la crearea unor abilităţi care vor reduce posibilitatea unei escaladări a unui conflict fizic sau a unei alte forme de agresiuni.
Programele speciale de autoapărare, pe care noi le organizăm constant, de o lungă perioadă de timp, au ca scop final dezvoltarea unor atitudini psihice pozitive şi a unor abilităţi tehnice specifice autoapărării, care să le permită să gestioneze cu succes situaţii conflictuale sau atacuri fizice violente în raport cu problematica şi provocările societăţii contemporane, plină de vulnerabilităţi, riscuri şi ameninţări.
Violenţa, sub toate aspectele sale (domestică, la locul de muncă sau pe stradă) a devenit un aspect social prezent din ce în ce mai des în viaţa oamenilor, copii şi femeile fiind categoriile cele mai expuse riscurilor de agresiune.
Prin programele de autoapărare putem construi şi consolida o gândire şi un comportament eficient, precaut şi adecvat unor eventuale situaţii limită pentru a transforma persoanele participante, din potenţiale victime în persoane capabile să rezolve favorabil potenţialele situaţii conflictuale şi să se apere şi să riposteze eficient dacă situaţia conflictuală degenerează într-o agresiune fizică violentă.


Pachet de baza karate personalizat:
• evaluare continua
• Pregatire fizica si tehnica: minim 6ore/saptamana
• Predare la punctul de lucru/la domiciliu
Pret: 500 ron/luna